Un radio plăcut și liniștit

Moby

Moby

Muzician și cantautor american.

Audio

--:--

Любовь может быть романтической и страстной. Это может быть дружба, семейные узы. Это может быть просто радость от увиденного рассвета. Любовь может быть какой угодно, главное - встретить ее.

Alte citate Vezi toate

Tina Turner

Cel mai mare secret al meu de frumusețe este sa fiu fericită cu mine însămi. Este o greșeală să crezi că ești ceea ce pui pe tine. Cred că o mare parte din felul în care arăți are de-a face tomai cu felul în care te simți.

--:--
Vezi toate

Heidi Range

Cea mai mare realizare a mea este fiica mea. Este o fetiță atât de fericită, aventuroasă, bună și sper să o pot îndruma să devină o doamnă încrezătoare și puternică care își urmează visele. Așa cum ar trebui să fie toate femeile.

--:--
Vezi toate

Avril Lavigne

De ce ar trebui să-mi pese ce cred alții despre mine? Eu sunt cine sunt. Și cine vreau să fiu!

--:--
Vezi toate

Melanie Blatt

Dacă ar fi să mă descriu în trei cuvinte, aș spune sinceră, iubitoare, amuzantă. Iar cea mai importantă lecție pe care am învățat-o în viață este că trebuie să te iubești pe tine însăți.

--:--
Vezi toate

Sher

Îmi place să am iubiți. O fată poate aștepta să vină în viața ei bărbatul potrivit, dar, între timp, asta nu înseamnă că nu poate să se distreze minunat cu toți cei nepotriviți.

--:--
Vezi toate

Anggun

Încearcă să fii elegant în orice. Chiar și în eșec. Este important ca, în orice tip de situație, să fii elegant - fie că pierzi, fie că învingi.

--:--
Vezi toate

Distribuie:

DIXI MEDIA HIT FM RADIO ROKS RADIO PLAYER